Предполагаем брой продадени към днешна дата смартфони, които използват „Галилео“.

Вашият смартфон не е единствен,
вижте другите устройства, които работят с „Галилео“

Loading...
Matrimonial Miss

Закъснели и изгубени

Всички сте облечени и готови да потегляте. Остава ви само приятното пътуване през провинцията и можете да празнувате с вашите приятели. Но непознатите селски пътища могат скоро да ви се сторят като объркващ лабиринт, сякаш се въртите в кръг. Шофирайте без стрес — оставете на „Галилео“ да ви отведе до празненството навреме!

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

travel

Пътна помощ

Решили сте да прекарате уикенда в друг град, но се случва бедствие. Проблем със здравето може да уплаши всеки, особено ако не знаете къде точно се намирате. Добавената точност на Галилео съкращава времето за реакция при спешни случаи, когато всяка минута е от значение. Вашият телефон с активиран Галилео, който винаги е с вас, служи като допълнителна застраховка, когато сте на път.

rain

Чакане в дъжда

Поръчвате такси и потвърждавате място, от където да ви вземат. Но след няколко минути вашето такси преминава точно покрай вас и ви оставя да чакате в дъжда! Не се тревожете, „Галилео“ се е погрижил за вас. Благодарение на повишената точност и подобрената прецизност на „Галилео“ вашето такси винаги ще пристига при вас.

Lost in Love

Изгубени в любовта

В любовта, както и в другите сфери на живота, точността е важна. Благодарение на високата степен на прецизност на „Галилео“ стрелите на Купидон ще улучват всеки път целта си, а вие няма да имате неприятни изненади.

Forest

Помощ в гората

Едно падане при разходка в гората не трябва да се превръща в голяма драма. С Галилео на телефона ви, с едно обаждане на 112, ще помогнете да открият точното ви местонахождение. Ако отивате на джогинг, не забравяйте да пиете вода и да вземете телефона си, с активиран Галилео!

Lost in Navigation

Изгубени в навигацията

Можете лесно да се изгубите, когато се опитвате да стигнете до определено място в непознат град и се лутате из лабиринта от криволичeщи улички. Но не се тревожете — благодарение на повишената точност на „Галилео“ ще стигнете там, където желаете, без да се налага да искате помощ от местните рокери!

Escapade

Бягство към любовта

Домашните любимци са наши верни другари и обогатяват живота ни. Влюбеното куче обаче може да е доста трудно за контролиране — то е хитро, своенравно и изпълнено с решителност. Но не се притеснявайте — благодарение на повишената точност на „Галилео“ ще можете да държите под око дори и най-влюбчивия домашен любимец.

picnic

Дългият преход за пикник

Слънцето пече, децата са развълнувани — прекрасен ден за пикник. Паркирате автомобила в гората и се отправяте на поход към идеалното място за пикник. Но дори и опитните туристи могат лесно да се изгубят в гората и преди да се осъзнаете, вашият ден за почивка се е превърнал в маратон. Превърнете похода в гората в разходка в парка, но освен кошницата за пикник, не забравяйте и за повишената точност на „Галилео“.

beach

Спасяване на плажа

Силното подводно течение може да превърне невинно потапяне във водата в животозастрашаващо преживяване. Но помощта идва. Когато се обадите на 112, допълнителната точност на Галилео бързо отвежда спасителите на точното място! Галилео — европейски спътници спасяват животи.

Точността винаги има значение

Точността винаги има значение

Събота вечер във Вашият любим ресторант Вие сте готови да се насладите на едно добро изживяване, когато изведнъж... #ИзползвайтеGalileo и никога не пропускайте мястото!

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

Пропусната възможност

Пропусната възможност

Няма нищо по-разочароващо от бавна услуга за доставка. Когато стомахът ви къркори, не ви остава нищо друго, освен да чакате да пристигне вашата изстинала вече храна. Благодарение на повишената точност на „Галилео“ разносвачите могат бързо да намерят вашия адрес и да се погрижат вашата пица да пристигне бързо при вас, гореща и готова за ядене.

thelongwait

Дългото чакане

Няма нищо по-разочароващо от бавна услуга за доставка. Когато стомахът ви къркори, не ви остава нищо друго, освен да чакате да пристигне вашата изстинала вече храна. Благодарение на повишената точност на „Галилео“ разносвачите могат бързо да намерят вашия адрес и да се погрижат вашата пица да пристигне бързо при вас, гореща и готова за ядене.