Прецизността има значение

Когато фокусът не е достатъчно добър
Използвай Галилео сателит

Galileo. Navigation made in Europe.

100 000 000Приблизителен брой на смартфоните, които днес работят с „Галилео“

Вашият смартфон не е единствен,
вижте другите устройства, които работят с „Галилео“

Loading...
Matrimonial Miss

Закъснели и изгубени

Всички сте облечени и готови да потегляте. Остава ви само приятното пътуване през провинцията и можете да празнувате с вашите приятели. Но непознатите селски пътища могат скоро да ви се сторят като объркващ лабиринт, сякаш се въртите в кръг. Шофирайте без стрес — оставете на „Галилео“ да ви отведе до празненството навреме!

Escapade

Бягство към любовта

Домашните любимци са наши верни другари и обогатяват живота ни. Влюбеното куче обаче може да е доста трудно за контролиране — то е хитро, своенравно и изпълнено с решителност. Но не се притеснявайте — благодарение на повишената точност на „Галилео“ ще можете да държите под око дори и най-влюбчивия домашен любимец.

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

Lost in Navigation

Изгубени в навигацията

Можете лесно да се изгубите, когато се опитвате да стигнете до определено място в непознат град и се лутате из лабиринта от криволичeщи улички. Но не се тревожете — благодарение на повишената точност на „Галилео“ ще стигнете там, където желаете, без да се налага да искате помощ от местните рокери!

thelongwait

Дългото чакане

Няма нищо по-разочароващо от бавна услуга за доставка. Когато стомахът ви къркори, не ви остава нищо друго, освен да чакате да пристигне вашата изстинала вече храна. Благодарение на повишената точност на „Галилео“ разносвачите могат бързо да намерят вашия адрес и да се погрижат вашата пица да пристигне бързо при вас, гореща и готова за ядене.

rain

Чакане в дъжда

Поръчвате такси и потвърждавате място, от където да ви вземат. Но след няколко минути вашето такси преминава точно покрай вас и ви оставя да чакате в дъжда! Не се тревожете, „Галилео“ се е погрижил за вас. Благодарение на повишената точност и подобрената прецизност на „Галилео“ вашето такси винаги ще пристига при вас.

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

Пропусната възможност

Пропусната възможност

Няма нищо по-разочароващо от бавна услуга за доставка. Когато стомахът ви къркори, не ви остава нищо друго, освен да чакате да пристигне вашата изстинала вече храна. Благодарение на повишената точност на „Галилео“ разносвачите могат бързо да намерят вашия адрес и да се погрижат вашата пица да пристигне бързо при вас, гореща и готова за ядене.

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

picnic

Дългият преход за пикник

Слънцето пече, децата са развълнувани — прекрасен ден за пикник. Паркирате автомобила в гората и се отправяте на поход към идеалното място за пикник. Но дори и опитните туристи могат лесно да се изгубят в гората и преди да се осъзнаете, вашият ден за почивка се е превърнал в маратон. Превърнете похода в гората в разходка в парка, но освен кошницата за пикник, не забравяйте и за повишената точност на „Галилео“.

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

Lost in Love

Изгубени в любовта

В любовта, както и в другите сфери на живота, точността е важна. Благодарение на високата степен на прецизност на „Галилео“ стрелите на Купидон ще улучват всеки път целта си, а вие няма да имате неприятни изненади.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.