Nøjagtighed betyder noget

Når tæt på ikke er nok, så brug Galileo

Galileo. Satellitnavigation fremstillet i Europa.

100 000 000Estimeret antal mobiltelefoner, der kan benytte Galileo i dag
Missed Match

Den eneste ene

Din dating-app har måske nok fundet det rigtige match til dig, men kortet på telefonen fører dig til det forkerte mødested. Med Galileos store præcision behøver du ikke gå glip af dit match. Har du en telefon med Galileo aktiveret, kan du swipe til højre og finde drømmemanden eller -kvinden!

Lost in Love

Find vej i kærligheden

I hjertesager, og i andre af livets forhold, er nøjagtighed vigtig. Med den store nøjagtighed sikrer Galileo, at Amors pil rammer sit mål hver gang – det beskytter dig mod ubehagelige overraskelser.

Lost in Navigation

Find vej på rejse

Når du forsøger at nå frem til et sted i en ukendt by ved at gå gennem en labyrint af små, snoede gader, er det nemt at fare vild. Men bare rolig – den ekstra nøjagtighed med Galileo fører dig til det sted, du vil hen, uden at du behøver at spørge den lokale motorcykelbande om hjælp!

rain

Taxa til tiden

Du reserverer din tur og bekræfter afhentningsstedet. Få minutter senere kører taxaen lige forbi – og lader dig stå i regnen! Bare rolig, Galileo redder dig. Med Galileos ekstra nøjagtighed og forbedrede præcision kommer taxaen altid til dig.

thelongwait

Stil sulten i en fart

Der er ikke noget mere frustrerende end langsom udbringning. Når maven rumler, kan du bare vente på, at den nu kolde mad kommer. Takket være den ekstra nøjagtighed med Galileo kan buddet nemt finde din adresse og sørge for, at pizzaen kommer hurtigt, varm og klar til at spise.