Anslået antal Galileo-kompatible smartphones solgt indtil i dag.

Det er ikke kun din mobil.
Se andre enheder, der kan benytte Galileo.

Loading...
Accuracy Always Matters: Get it right!

Accuracy Always Matters: Get it right!

It’s Saturday night at your favorite restaurant and you’re ready to enjoy the finest experience when all of a sudden...

thelongwait

Stil sulten i en fart

Der er ikke noget mere frustrerende end langsom udbringning. Når maven rumler, kan du bare vente på, at den nu kolde mad kommer. Takket være den ekstra nøjagtighed med Galileo kan buddet nemt finde din adresse og sørge for, at pizzaen kommer hurtigt, varm og klar til at spise.

travel

Rejsehjælp

Du er på weekendtur i en ny by, da uheldet er ude. En ulykke kan være skræmmende for alle involverede, særligt hvis du ikke ved, præcis hvor du er. Med Galileos ekstra nøjagtighed er hjælpen hurtigere fremme, når hvert minut tæller. Med Galileo på telefonen har du altid ekstra rejsehjælp ved hånden.

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

Escapade

På kærlig springtur

Kæledyr holder os med selskab og beriger vores liv. En forelsket vovse kan dog være en stor mundfuld – snu, viljestærk og beslutsom. Men bare rolig – Galileos ekstra nøjagtighed hjælper dig med at holde styr på selv den mest romantiksøgende hund.

Forest

Hjælp i skoven

Det behøver ikke at være en katastrofe, hvis du falder i skoven. Når du ringer 112 med Galileo på din telefon, ved redderne lige præcis, hvor de kan finde dig. Så hvis du vil løbe en tur, skal du huske at drikke væske nok og tage Galileo med dig på telefonen!

Lost in Love

Find vej i kærligheden

I hjertesager, og i andre af livets forhold, er nøjagtighed vigtig. Med den store nøjagtighed sikrer Galileo, at Amors pil rammer sit mål hver gang – det beskytter dig mod ubehagelige overraskelser.

picnic

Langt ude i skoven

Solen skinner, børnene glæder sig – det er den perfekte dag til en skovtur. I parkerer i skoven og går af sted for at finde et godt sted at slå jer ned. Men selv for erfarne vandrere er det let at fare vild i skoven, og før I ved af det, er den hyggelige dag forvandlet til et udmattende maraton. Gør vandreturen i skoven til en leg med Galileos ekstra nøjagtighed i madkurven.

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

beach

Reddet på stranden

En stærk understrøm kan gøre en hurtig svømmetur til en livsfarlig situation. Men hjælpen er på vej. Når du ringer 112, guider Galileos ekstra nøjagtighed redningstjenesten derhen, hvor der er brug for den – hurtigt! Galileo – europæiske satellitter redder liv.

Missed Match

Den eneste ene

Din dating-app har måske nok fundet det rigtige match til dig, men kortet på telefonen fører dig til det forkerte mødested. Med Galileos store præcision behøver du ikke gå glip af dit match. Har du en telefon med Galileo aktiveret, kan du swipe til højre og finde drømmemanden eller -kvinden!

Lost in Navigation

Find vej på rejse

Når du forsøger at nå frem til et sted i en ukendt by ved at gå gennem en labyrint af små, snoede gader, er det nemt at fare vild. Men bare rolig – den ekstra nøjagtighed med Galileo fører dig til det sted, du vil hen, uden at du behøver at spørge den lokale motorcykelbande om hjælp!

rain

Taxa til tiden

Du reserverer din tur og bekræfter afhentningsstedet. Få minutter senere kører taxaen lige forbi – og lader dig stå i regnen! Bare rolig, Galileo redder dig. Med Galileos ekstra nøjagtighed og forbedrede præcision kommer taxaen altid til dig.

Matrimonial Miss

Forsinket og på afveje

I har fundet festtøjet frem og er så klar. I skal bare lige køre en tur ud på landet – så kan I feste med jeres venner. Men ukendte landeveje kan føles som en forvirrende labyrint, der fører jer rundt i ring. Gør kørslen stressfri – lad Galileo hjælpe jer frem til festen til tiden!