Γιατί η ακρίβεια...μετράει!

Galileo …σε φέρνει πιο κοντά.

Galileo. Συστήματα πλοήγησης με την υπογραφή της Ευρώπης

100 000 000Εκτιμώμενος αριθμός smartphones που είναι συμβατά με το Galileo σήμερα
thelongwait

Η μακρά αναμονή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από την αργή υπηρεσία παράδοσης. Με το στομάχι σου να γουργουρίζει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις το φαγητό σου να φτάσει πλέον κρύο. Χάρη στην ενισχυμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, οι διανομείς μπορούν εύκολα να βρουν τη διεύθυνσή σου εξασφαλίζοντας ότι η πίτσα σου θα φτάσει γρήγορα ζεστή και έτοιμη να τη φας.

Lost in Navigation

Χαμένος στην πλοήγηση

Όταν προσπαθείς να φτάσεις σε ένα σημείο σε μια πόλη που δεν γνωρίζεις, και περιπλανιέσαι σε έναν λαβύρινθο μικρών, ελικοειδών δρόμων, είναι εύκολο να χαθείς. Αλλά μην ανησυχείς, η ενισχυμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo θα σε οδηγήσει εκεί που επιθυμείς, χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ντόπιο μοτοσικλετιστή!

Missed Match

Χαμένη ευκαιρία γνωριμίας

Η εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιείς έχει βρει το κατάλληλο ταίρι για σένα, αλλά ο χάρτης της συσκευής σου σε οδηγεί σε λάθος σημείο συνάντησης. Πλέον, χάρη στην υψηλή ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, πες αντίο στις χαμένες ευκαιρίες γνωριμίας. Με μια συσκευή συμβατή με το Galileo μπορείς να σύρεις προς τα δεξιά και να βρεις το ιδανικό ταίρι!

Lost in Love

Χαμένος στην αγάπη

Στα ζητήματα καρδιάς, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής, η ακρίβεια έχει μεγάλη σημασία. Η υψηλή ακρίβεια που προσφέρει το Galileo θα διασφαλίσει ότι το βέλος του Έρωτα θα πετυχαίνει τον στόχο του κάθε φορά, προστατεύοντάς σε από δυσάρεστες εκπλήξεις.

rain

Περιμένοντας στη βροχή

Κάνεις κράτηση ταξί και επιβεβαιώνεις το σημείο παραλαβής. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα το ταξί σε προσπερνά και σε αφήνει στη βροχή! Μην ανησυχείς, το Galileo είναι εδώ για σένα. Με την ενισχυμένη και βελτιωμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, το ταξί πάντα θα φτάνει σε σένα.