Γιατί η ακρίβεια...μετράει!

Galileo …σε φέρνει πιο κοντά.

Galileo. Συστήματα πλοήγησης με την υπογραφή της Ευρώπης

100 000 000Εκτιμώμενος αριθμός smartphones που είναι συμβατά με το Galileo σήμερα

Το smartphone σας δεν είναι μόνο,
ανακαλύψτε τις υπόλοιπες συσκευές που είναι συμβατές με το Galileo.

Loading...
Escapade

Απόδραση για την αγάπη

Κατοικίδια - μας κρατούν συντροφιά και ομορφαίνουν τις ζωές μας. Αλλά ένα σκυλάκι ερωτευμένο ίσως είναι δύσκολο να το χειριστείτε - πονηρό, πεισματάρικο κι αποφασισμένο. Όμως μην ανησυχείτε - η επιπρόσθετη ακρίβεια του Galileo θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε ακόμα και το πιο ρομαντικό κατοικίδιο.

picnic

Μακρύς ο δρόμος για το πικνίκ

Ο ήλιος λάμπει, τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα - η τέλεια μέρα για πικνίκ. Παρκάρετε στο δάσος και ξεκινάτε για να βρείτε το ιδανικό σημείο για πικνίκ. Ακόμα και ως έμπειροι πεζοπόροι, είναι εύκολο να χαθείτε στο δάσος, και προτού το καταλάβετε η χαλαρωτική σας ημέρα έχει μετατραπεί σε μαραθώνιο. Απολαύστε την πεζοπορία στο δάσος, μεταφέροντας την επιπρόσθετη ακρίβεια του Galileo στο καλάθι του πικνίκ σας.

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

Lost in Navigation

Χαμένος στην πλοήγηση

Όταν προσπαθείς να φτάσεις σε ένα σημείο σε μια πόλη που δεν γνωρίζεις, και περιπλανιέσαι σε έναν λαβύρινθο μικρών, ελικοειδών δρόμων, είναι εύκολο να χαθείς. Αλλά μην ανησυχείς, η ενισχυμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo θα σε οδηγήσει εκεί που επιθυμείς, χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ντόπιο μοτοσικλετιστή!

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

thelongwait

Η μακρά αναμονή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από την αργή υπηρεσία παράδοσης. Με το στομάχι σου να γουργουρίζει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις το φαγητό σου να φτάσει πλέον κρύο. Χάρη στην ενισχυμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, οι διανομείς μπορούν εύκολα να βρουν τη διεύθυνσή σου εξασφαλίζοντας ότι η πίτσα σου θα φτάσει γρήγορα ζεστή και έτοιμη να τη φας.

Missed Match

Χαμένη ευκαιρία γνωριμίας

Η εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιείς έχει βρει το κατάλληλο ταίρι για σένα, αλλά ο χάρτης της συσκευής σου σε οδηγεί σε λάθος σημείο συνάντησης. Πλέον, χάρη στην υψηλή ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, πες αντίο στις χαμένες ευκαιρίες γνωριμίας. Με μια συσκευή συμβατή με το Galileo μπορείς να σύρεις προς τα δεξιά και να βρεις το ιδανικό ταίρι!

1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

Matrimonial Miss

Αργοπορημένοι και χαμένοι

Είστε ντυμένοι επίσημα κι έτοιμοι να φύγετε. Απομένει μόνο μια χαλαρωτική διαδρομή στην εξοχή για να γιορτάσετε με τους φίλους σας. Αλλά οι άγνωστοι επαρχιακοί δρόμοι σύντομα μοιάζουν με λαβύρινθο, και καταλήγετε να κάνετε κύκλους. Ξεχάστε το άγχος της οδήγησης - αφήστε το Galileo να σας πάει στο πάρτι στην ώρα σας!

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

Lost in Love

Χαμένος στην αγάπη

Στα ζητήματα καρδιάς, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής, η ακρίβεια έχει μεγάλη σημασία. Η υψηλή ακρίβεια που προσφέρει το Galileo θα διασφαλίσει ότι το βέλος του Έρωτα θα πετυχαίνει τον στόχο του κάθε φορά, προστατεύοντάς σε από δυσάρεστες εκπλήξεις.

rain

Περιμένοντας στη βροχή

Κάνεις κράτηση ταξί και επιβεβαιώνεις το σημείο παραλαβής. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα το ταξί σε προσπερνά και σε αφήνει στη βροχή! Μην ανησυχείς, το Galileo είναι εδώ για σένα. Με την ενισχυμένη και βελτιωμένη ακρίβεια που προσφέρει το Galileo, το ταξί πάντα θα φτάνει σε σένα.

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?