Tarkkana!

Kun suurin piirtein ei riitä, käytä Galileoa

Galileo. Euroopassa kehitetty satelliittinavigaatio.

100 000 000Galileoa tukevien matkapuhelinten tämänhetkinen arvioitu määrä

Matkapuhelimesi ei ole yksin! Katso
kaikki laitteet, joissa on Galileo-valmius.

Loading...
travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

Missed Match

Ei tuloksia

Deittisovellus löysi sinulle täydellisen kumppanin, mutta puhelimen kartta johtaa sinut väärään tapaamispaikkaan. Galileon täsmällisyyden ansiosta et enää missaa tapaamisia. Kun puhelimesi tukee Galileoa, voit pyyhkäistä oikealle ja löytää Sen Oikean!

Lost in Navigation

Eksynyt merellä

Vieraan kaupungin pienet kujat tuntuvat helposti läpipääsemättömältä sokkelolta. Mutta ei huolta – Galileo johtaa sinut kohteeseesi tarkasti ja varmasti, jopa ilman paikallisen prätkäjengin apua!

1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

picnic

Pitkä matka piknikille

Aurinko paistaa, ja lapset ovat innoissaan. On täydellinen päivä piknikille. Pysäköitte auton metsän laitaan ja lähdette patikoimaan ja etsimään täydellistä piknikpaikkaa. Kokenutkin patikoija voi kuitenkin helposti eksyä metsään, ja rentouttava päivä voi äkkiä muuttua maratoniksi. Patikkaretki metsässä sujuu kuin sunnuntaikävely puistossa, kun pakkaat eväskoriin Galileon paremman paikannustarkkuuden.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

rain

Sateessa odottaminen

Varaat kyydin ja vahvistat noutopaikan. Mutta hetken päästä taksi ajaa ohitsesi – ja jättää sinut sateeseen! Älä huoli! Galileon kanssa niin ei enää käy. Galileon suuremman tarkkuuden ja parannetun täsmällisyyden ansiosta taksi tulee aina perille.

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

Matrimonial Miss

Myöhässä ja eksyksissä

Olet laittautunut juhliin ja valmiina lähtöön. Edessä on rentouttava ajelu maaseudulle juhlimaan ystäviesi kanssa. Tuntemattomat maaseututiet voivat kuitenkin muuttua sekavaksi labyrintiksi ja saatat päätyä pyörimään ympyrää. Älä stressaa ratissa – anna Galileon johdattaa sinut juhliin ajoissa!

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

thelongwait

Pitkä odotus

Onko mitään turhauttavampaa kuin hidas kotiinkuljetus? Vatsa murisee, etkä sinä voi tehdä muuta kuin odottaa koko ajan jäähtyvää ruokaa. Tarkempi Galileo johdattaa kuljettajan nopeammin osoitteeseesi – ja pizza tulee perille nopeasti, kuumana ja valmiina syötäväksi.

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

Escapade

Pako rakkauteen

Lemmikeistä on paljon seuraa, ja ne ovat suuri rikkaus. Lemmikin lemmenhalujen hillitseminen voi kuitenkin olla iso urakka – se osaa olla ovela, itsepäinen ja määrätietoinen. Mutta ei huolta – Galileon parempi paikannustarkkuus auttaa löytämään lemmenkipeimmänkin lemmikin.

Lost in Love

Eksynyt rakkaudessa

Sydämen asioissa on parasta olla tarkkana, niin kuin muutenkin elämässä. Galileon tarkkuus varmistaa, että Amorin nuoli osuu kohteeseensa joka kerta – ja säästää sinut harmillisilta yllätyksiltä.