Tarkkana!

Kun suurin piirtein ei riitä, käytä Galileoa

Galileo. Euroopassa kehitetty satelliittinavigaatio.

100 000 000Galileoa tukevien matkapuhelinten tämänhetkinen arvioitu määrä

Matkapuhelimesi ei ole yksin! Katso
kaikki laitteet, joissa on Galileo-valmius.

Loading...
Matrimonial Miss

Myöhässä ja eksyksissä

Olet laittautunut juhliin ja valmiina lähtöön. Edessä on rentouttava ajelu maaseudulle juhlimaan ystäviesi kanssa. Tuntemattomat maaseututiet voivat kuitenkin muuttua sekavaksi labyrintiksi ja saatat päätyä pyörimään ympyrää. Älä stressaa ratissa – anna Galileon johdattaa sinut juhliin ajoissa!

beach

Meripelastus

Voimakas virtaus saattaa muuttaa nopean pulahduksen hengenvaaralliseksi tilanteeksi. Mutta apu on tulossa. Soittaessasi 112, Galileon lisätarkkuus vie hätäavun juuri sinne minne pitääkin, nopeasti! Galileo - eurooppalaiset satelliitit pelastavat henkiä.

rain

Sateessa odottaminen

Varaat kyydin ja vahvistat noutopaikan. Mutta hetken päästä taksi ajaa ohitsesi – ja jättää sinut sateeseen! Älä huoli! Galileon kanssa niin ei enää käy. Galileon suuremman tarkkuuden ja parannetun täsmällisyyden ansiosta taksi tulee aina perille.

Lost in Navigation

Eksynyt merellä

Vieraan kaupungin pienet kujat tuntuvat helposti läpipääsemättömältä sokkelolta. Mutta ei huolta – Galileo johtaa sinut kohteeseesi tarkasti ja varmasti, jopa ilman paikallisen prätkäjengin apua!

picnic

Pitkä matka piknikille

Aurinko paistaa, ja lapset ovat innoissaan. On täydellinen päivä piknikille. Pysäköitte auton metsän laitaan ja lähdette patikoimaan ja etsimään täydellistä piknikpaikkaa. Kokenutkin patikoija voi kuitenkin helposti eksyä metsään, ja rentouttava päivä voi äkkiä muuttua maratoniksi. Patikkaretki metsässä sujuu kuin sunnuntaikävely puistossa, kun pakkaat eväskoriin Galileon paremman paikannustarkkuuden.

Escapade

Pako rakkauteen

Lemmikeistä on paljon seuraa, ja ne ovat suuri rikkaus. Lemmikin lemmenhalujen hillitseminen voi kuitenkin olla iso urakka – se osaa olla ovela, itsepäinen ja määrätietoinen. Mutta ei huolta – Galileon parempi paikannustarkkuus auttaa löytämään lemmenkipeimmänkin lemmikin.

thelongwait

Pitkä odotus

Onko mitään turhauttavampaa kuin hidas kotiinkuljetus? Vatsa murisee, etkä sinä voi tehdä muuta kuin odottaa koko ajan jäähtyvää ruokaa. Tarkempi Galileo johdattaa kuljettajan nopeammin osoitteeseesi – ja pizza tulee perille nopeasti, kuumana ja valmiina syötäväksi.

Missed Match

Ei tuloksia

Deittisovellus löysi sinulle täydellisen kumppanin, mutta puhelimen kartta johtaa sinut väärään tapaamispaikkaan. Galileon täsmällisyyden ansiosta et enää missaa tapaamisia. Kun puhelimesi tukee Galileoa, voit pyyhkäistä oikealle ja löytää Sen Oikean!

Forest

Apua Metsässä

Metsäretkellä kaatumisen ei välttämättä tarvitse olla murhenäytelmä. Kun puhelimessasi on Galileo-valmius, soitto numeroon 112 kertoo pelastustyöntekijöille tarkalleen missä olet. Siis lähtiessäsi juoksulenkille - muista nesteytys ja nappaa mukaan Galileoa tukeva matkapuhelimesi!

travel

Matka-avustaja

Olet nauttimassa lomaviikonlopusta uudessa kaupungissa kun tapahtuu onnettomuus. Hätätilanne voi olla pelottava kaikille asianomaisille, etenkin jos et ole varma sijainnistasi. Galileon lisätarkkuus lyhentää hätäavun saapumisaikoja, kun jokainen minuutti on tärkeä. Galileoa tukeva matkapuhelimesi - lisäapu matkallesi, mukanasi kaiken aikaa.

Lost in Love

Eksynyt rakkaudessa

Sydämen asioissa on parasta olla tarkkana, niin kuin muutenkin elämässä. Galileon tarkkuus varmistaa, että Amorin nuoli osuu kohteeseensa joka kerta – ja säästää sinut harmillisilta yllätyksiltä.

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!