Tarkkana!

Kun suurin piirtein ei riitä, käytä Galileoa

Galileo. Euroopassa kehitetty satelliittinavigaatio.

100 000 000Galileoa tukevien matkapuhelinten tämänhetkinen arvioitu määrä
Lost in Love

Eksynyt rakkaudessa

Sydämen asioissa on parasta olla tarkkana, niin kuin muutenkin elämässä. Galileon tarkkuus varmistaa, että Amorin nuoli osuu kohteeseensa joka kerta – ja säästää sinut harmillisilta yllätyksiltä.

thelongwait

Pitkä odotus

Onko mitään turhauttavampaa kuin hidas kotiinkuljetus? Vatsa murisee, etkä sinä voi tehdä muuta kuin odottaa koko ajan jäähtyvää ruokaa. Tarkempi Galileo johdattaa kuljettajan nopeammin osoitteeseesi – ja pizza tulee perille nopeasti, kuumana ja valmiina syötäväksi.

Missed Match

Ei tuloksia

Deittisovellus löysi sinulle täydellisen kumppanin, mutta puhelimen kartta johtaa sinut väärään tapaamispaikkaan. Galileon täsmällisyyden ansiosta et enää missaa tapaamisia. Kun puhelimesi tukee Galileoa, voit pyyhkäistä oikealle ja löytää Sen Oikean!

Lost in Navigation

Eksynyt merellä

Vieraan kaupungin pienet kujat tuntuvat helposti läpipääsemättömältä sokkelolta. Mutta ei huolta – Galileo johtaa sinut kohteeseesi tarkasti ja varmasti, jopa ilman paikallisen prätkäjengin apua!

rain

Sateessa odottaminen

Varaat kyydin ja vahvistat noutopaikan. Mutta hetken päästä taksi ajaa ohitsesi – ja jättää sinut sateeseen! Älä huoli! Galileon kanssa niin ei enää käy. Galileon suuremman tarkkuuden ja parannetun täsmällisyyden ansiosta taksi tulee aina perille.