Točnost je važna

Kad blizu nije dovoljno, koristi Galileo

Galileo. Satelitska navigacija “made-in” Europe.

100 000 000Procijenjeni broj pametnih telefona koji trenutačno podržavaju sustav Galileo
Lost in Navigation

Izgubljeni u navigaciji

Kada pokušavate dođi do određenog mjesta u nepoznatom gradu, lutajući labirintom malih krivudavih ulica, jednostavno je skrenuti s pravog puta. No, ne brinite se – dodana točnost sustava Galileo odvest će vas tamo gdje želite i nećete se morati obratiti zajednici lokalnih motorista za pomoć!

rain

Čekanje na kiši

Rezervirali ste svoju vožnju i potvrdili mjesto sastanka. No nekoliko minuta kasnije, vaš taksi prolazi pokraj vas i ostavlja vas na kiši! Ne brinite se, tu je Galileo. Uz dodanu točnost i poboljšanu preciznost Galilea, taksi će uvijek doći po vas.

Lost in Love

Izgubljeni u ljubavi

I kad govorimo o emocijama, točnost je važna. Uz veliku preciznost sustava Galileo, Kupidova strelica svaki će put doći do cilja i zaštititi vas od neugodnih iznenađenja.

thelongwait

Dugotrajno čekanje

Ništa nas ne može toliko uznemiriti kao spora usluga dostave. Kruli vam u želucu, a možete samo čekati dostavu svojeg hladnog jela. Zahvaljujući dodanoj točnosti sustava Galileo, dostavljači mogu brzo naći vašu adresu i pobrinuti se da vaša pizza stigne brzo, topla i spremna za jelo.

Missed Match

Propuštena prilika

Vaša aplikacija za spojeve pronašla vam je idealnog partnera, ali karta vašeg telefona može vas odvesti na pogrešno mjesto sastanka. Zahvaljujući velikoj preciznosti Galilea, recite zbogom propuštenim prilikama. Uz telefon koji podržava sustav Galileo, pronađite partnera ili partnericu iz snova!