A pontosság sokat számít!

Amikor a “valahol itt a közelben” nem elegendően pontos, használja a Galileo-t

Galileo. Európában előállított Műholdas Navigáció.

100 000 000A Galileoval kompatibilis okostelefonok becsült száma jelenleg

Okostelefonja nincs egyedül,
fedezze fel a többi, Galileoval kompatibilis készüléket is.

Loading...
Escapade

Mindent a szerelemért

Házi kedvenceink – hűséges társaink és életünk megszépítői. Nem kis kihívás azonban egy szerelmes – ravasz, makacs és tettre kész – kutyus. Aggodalomra azonban semmi oka – a Galileo precizitásának köszönhetően akár a legromantikusabb kisállat is nyomon követhető.

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

Lost in Navigation

Izgubljeni u navigaciji

Kada pokušavate dođi do određenog mjesta u nepoznatom gradu, lutajući labirintom malih krivudavih ulica, jednostavno je skrenuti s pravog puta. No, ne brinite se – dodana točnost sustava Galileo odvest će vas tamo gdje želite i nećete se morati obratiti zajednici lokalnih motorista za pomoć!

beach

Mentés A Strandon

Egy erős sodrás a kellemes csobbanást egy életveszélyes helyzetté alakithatja. Azonban a segítség úton van. A 112-es hívásakor a Galileo által nyújtott nagyobb pontosság pontosan megadja a segélyszolgálatoknak, hová kell sietniük! Galileo - az európai műholdak életeket mentenek.

thelongwait

Hosszú várakozás

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor egy szolgáltatás késik. Akarjuk-e vagy sem, korgó gyomorral is ki kell várnunk, míg megérkezik a feltehetően már kihűlt ételünk. A Galileo pontosságának köszönhetően a futárok mostantól hamarabb megtalálják címét – pizzája így gyorsan, forrón és fogyasztásra készen érkezhet Önhöz.

Forest

Segítség Az Erdőben

Az erdőben való élvezetes kocogás során megbotlasz és elesel? Nem kell megijedni. A Galileoval ellátott telefon segítségével a 112-es hívás lehetővé teszi a hivott fél számára, hogy pontosan tudja, hol találjon meg. Ha futni indulsz, ne feledd: legyen nálad innivaló és vigyél magaddal Galileo-kompatibilis telefont!

travel

Segítség Utazása Során

Éppen egy kellemes hétvégi kiranduláson van egy ismeretlen városban, amikor katasztrófa támad. Az egészségügyi vészhelyzet rettenetes lehet mindenkinek, különösen akkor , ha nem tudja pontosan, hol van. A Galileo hozzáadott pontossága csökkenti a vészhelyzeti válaszidőket, olyankor is, amikor minden perc számít. A Galileo-kompatibilis telefon egy extra utazási segítség, ami mindig veled van.

Missed Match

Félresikerült találka

Úgy tűnik, hogy randialkalmazása megtalálta Önnek az igazit, a telefonja viszont rossz találkahelyre kalauzolja. A Galileo magas fokú precizitásának köszönhetően mostantól búcsút mondhat a félresikerült találkozóknak. Ha telefonján működik a Galileo, azon nyomban el is indulhat, hogy megkeresse a nagy Őt.

rain

Várakozás az esőben

Fuvar megrendelve, felvételi helyszín jóváhagyva. Néhány perc múlva taxija mégis a szeme láttára elhajt Ön mellett – Ön pedig ott marad elázva az esőben. Ne aggódjon, a Galileo gondoskodik Önről. Pontosabb és precízebb adatainak segítségével az Ön által igényelt taxi mindig megtalálja Önt.

picnic

Hosszú út a piknikezéshez

Süt a nap, a gyerekek lázban – tökéletes nap egy piknikhez. Leparkol az erdőben, majd útnak indul, hogy megtalálja az ideális helyet egy jó kis piknikezéshez. Még egy tapasztalt kirándulón is kifoghatnak ez erdei utak, és a nyugalmas pihenőnap észrevétlenül maratonná változhat. Vigye magával piknikkosarában a Galileo precizitását, amellyel erdei kirándulása könnyedén parkbéli sétává válik.

Lost in Love

A szerelem célba talál

Az élet minden területén, így a szívügyekben is rendkívül fontos a pontosság. Az a precizitás, amellyel a Galileo büszkélkedhet, biztosítja, hogy Ámor nyila mindig célba találjon – egyúttal pedig Önt is megvédi az esetleges kellemetlen helyzetektől.

Matrimonial Miss

Elkésve, elveszve

Ünnepi ruhában, indulásra készen. Már nincs más hátra csak a laza vidéki utazás, és kezdődhet az ünneplés a barátokkal.
Az átláthatatlan, labirintussá változott ismeretlen utak azonban úgy tűnik, folyamatosan körbeérnek? Stresszfaktor nélküli utazás? Igen, létezik! A Galileoval minden partira gondtalanul odaér.