A Galileo-jeleket használó, mai napig értékesített okostelefonok becsült száma.

Okostelefonja nincs egyedül,
fedezze fel a többi, Galileoval kompatibilis készüléket is.

Loading...
rain

Várakozás az esőben

Fuvar megrendelve, felvételi helyszín jóváhagyva. Néhány perc múlva taxija mégis a szeme láttára elhajt Ön mellett – Ön pedig ott marad elázva az esőben. Ne aggódjon, a Galileo gondoskodik Önről. Pontosabb és precízebb adatainak segítségével az Ön által igényelt taxi mindig megtalálja Önt.

thelongwait

Hosszú várakozás

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor egy szolgáltatás késik. Akarjuk-e vagy sem, korgó gyomorral is ki kell várnunk, míg megérkezik a feltehetően már kihűlt ételünk. A Galileo pontosságának köszönhetően a futárok mostantól hamarabb megtalálják címét – pizzája így gyorsan, forrón és fogyasztásra készen érkezhet Önhöz.

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

Forest

Segítség Az Erdőben

Az erdőben való élvezetes kocogás során megbotlasz és elesel? Nem kell megijedni. A Galileoval ellátott telefon segítségével a 112-es hívás lehetővé teszi a hivott fél számára, hogy pontosan tudja, hol találjon meg. Ha futni indulsz, ne feledd: legyen nálad innivaló és vigyél magaddal Galileo-kompatibilis telefont!

beach

Mentés A Strandon

Egy erős sodrás a kellemes csobbanást egy életveszélyes helyzetté alakithatja. Azonban a segítség úton van. A 112-es hívásakor a Galileo által nyújtott nagyobb pontosság pontosan megadja a segélyszolgálatoknak, hová kell sietniük! Galileo - az európai műholdak életeket mentenek.

Lost in Love

A szerelem célba talál

Az élet minden területén, így a szívügyekben is rendkívül fontos a pontosság. Az a precizitás, amellyel a Galileo büszkélkedhet, biztosítja, hogy Ámor nyila mindig célba találjon – egyúttal pedig Önt is megvédi az esetleges kellemetlen helyzetektől.

Matrimonial Miss

Elkésve, elveszve

Ünnepi ruhában, indulásra készen. Már nincs más hátra csak a laza vidéki utazás, és kezdődhet az ünneplés a barátokkal.
Az átláthatatlan, labirintussá változott ismeretlen utak azonban úgy tűnik, folyamatosan körbeérnek? Stresszfaktor nélküli utazás? Igen, létezik! A Galileoval minden partira gondtalanul odaér.

Escapade

Mindent a szerelemért

Házi kedvenceink – hűséges társaink és életünk megszépítői. Nem kis kihívás azonban egy szerelmes – ravasz, makacs és tettre kész – kutyus. Aggodalomra azonban semmi oka – a Galileo precizitásának köszönhetően akár a legromantikusabb kisállat is nyomon követhető.

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

travel

Segítség Utazása Során

Éppen egy kellemes hétvégi kiranduláson van egy ismeretlen városban, amikor katasztrófa támad. Az egészségügyi vészhelyzet rettenetes lehet mindenkinek, különösen akkor , ha nem tudja pontosan, hol van. A Galileo hozzáadott pontossága csökkenti a vészhelyzeti válaszidőket, olyankor is, amikor minden perc számít. A Galileo-kompatibilis telefon egy extra utazási segítség, ami mindig veled van.

Accuracy Always Matters: Get it right!

A pontosság mindig számít: Célozzon pontosan!

Szombat este van és a kedvenc éttermében arra készül, hogy egy nagyszerű élményben legyen része , amikor egyszercsak …Használjon Galileot, hogy soha tévesszen célt!

picnic

Hosszú út a piknikezéshez

Süt a nap, a gyerekek lázban – tökéletes nap egy piknikhez. Leparkol az erdőben, majd útnak indul, hogy megtalálja az ideális helyet egy jó kis piknikezéshez. Még egy tapasztalt kirándulón is kifoghatnak ez erdei utak, és a nyugalmas pihenőnap észrevétlenül maratonná változhat. Vigye magával piknikkosarában a Galileo precizitását, amellyel erdei kirándulása könnyedén parkbéli sétává válik.

Missed Match

Félresikerült találka

Úgy tűnik, hogy randialkalmazása megtalálta Önnek az igazit, a telefonja viszont rossz találkahelyre kalauzolja. A Galileo magas fokú precizitásának köszönhetően mostantól búcsút mondhat a félresikerült találkozóknak. Ha telefonján működik a Galileo, azon nyomban el is indulhat, hogy megkeresse a nagy Őt.

Lost in Navigation

Izgubljeni u navigaciji

Kada pokušavate dođi do određenog mjesta u nepoznatom gradu, lutajući labirintom malih krivudavih ulica, jednostavno je skrenuti s pravog puta. No, ne brinite se – dodana točnost sustava Galileo odvest će vas tamo gdje želite i nećete se morati obratiti zajednici lokalnih motorista za pomoć!