A pontosság sokat számít!

Amikor a “valahol itt a közelben” nem elegendően pontos, használja a  Galileo-t

Galileo. Európában előállított Műholdas Navigáció.

100 000 000A Galileoval kompatibilis okostelefonok becsült száma jelenleg
Lost in Love

A szerelem célba talál

Az élet minden területén, így a szívügyekben is rendkívül fontos a pontosság. Az a precizitás, amellyel a Galileo büszkélkedhet, biztosítja, hogy Ámor nyila mindig célba találjon – egyúttal pedig Önt is megvédi az esetleges kellemetlen helyzetektől.

thelongwait

Hosszú várakozás

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor egy szolgáltatás késik. Akarjuk-e vagy sem, korgó gyomorral is ki kell várnunk, míg megérkezik a feltehetően már kihűlt ételünk. A Galileo pontosságának köszönhetően a futárok mostantól hamarabb megtalálják címét – pizzája így gyorsan, forrón és fogyasztásra készen érkezhet Önhöz.

Missed Match

Félresikerült találka

Úgy tűnik, hogy randialkalmazása megtalálta Önnek az igazit, a telefonja viszont rossz találkahelyre kalauzolja. A Galileo magas fokú precizitásának köszönhetően mostantól búcsút mondhat a félresikerült találkozóknak. Ha telefonján működik a Galileo, azon nyomban el is indulhat, hogy megkeresse a nagy Őt.

Lost in Navigation

Izgubljeni u navigaciji

Kada pokušavate dođi do određenog mjesta u nepoznatom gradu, lutajući labirintom malih krivudavih ulica, jednostavno je skrenuti s pravog puta. No, ne brinite se – dodana točnost sustava Galileo odvest će vas tamo gdje želite i nećete se morati obratiti zajednici lokalnih motorista za pomoć!

rain

Várakozás az esőben

Fuvar megrendelve, felvételi helyszín jóváhagyva. Néhány perc múlva taxija mégis a szeme láttára elhajt Ön mellett – Ön pedig ott marad elázva az esőben. Ne aggódjon, a Galileo gondoskodik Önről. Pontosabb és precízebb adatainak segítségével az Ön által igényelt taxi mindig megtalálja Önt.