A pontosság sokat számít!

Amikor a “valahol itt a közelben” nem elegendően pontos, használja a Galileo-t

Galileo. Európában előállított Műholdas Navigáció.

100 000 000A Galileoval kompatibilis okostelefonok becsült száma jelenleg

Okostelefonja nincs egyedül,
fedezze fel a többi, Galileoval kompatibilis készüléket is.

Loading...
Matrimonial Miss

Elkésve, elveszve

Ünnepi ruhában, indulásra készen. Már nincs más hátra csak a laza vidéki utazás, és kezdődhet az ünneplés a barátokkal.
Az átláthatatlan, labirintussá változott ismeretlen utak azonban úgy tűnik, folyamatosan körbeérnek? Stresszfaktor nélküli utazás? Igen, létezik! A Galileoval minden partira gondtalanul odaér.

rain

Várakozás az esőben

Fuvar megrendelve, felvételi helyszín jóváhagyva. Néhány perc múlva taxija mégis a szeme láttára elhajt Ön mellett – Ön pedig ott marad elázva az esőben. Ne aggódjon, a Galileo gondoskodik Önről. Pontosabb és precízebb adatainak segítségével az Ön által igényelt taxi mindig megtalálja Önt.

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

Missed Match

Félresikerült találka

Úgy tűnik, hogy randialkalmazása megtalálta Önnek az igazit, a telefonja viszont rossz találkahelyre kalauzolja. A Galileo magas fokú precizitásának köszönhetően mostantól búcsút mondhat a félresikerült találkozóknak. Ha telefonján működik a Galileo, azon nyomban el is indulhat, hogy megkeresse a nagy Őt.

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

Escapade

Mindent a szerelemért

Házi kedvenceink – hűséges társaink és életünk megszépítői. Nem kis kihívás azonban egy szerelmes – ravasz, makacs és tettre kész – kutyus. Aggodalomra azonban semmi oka – a Galileo precizitásának köszönhetően akár a legromantikusabb kisállat is nyomon követhető.

1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

Lost in Love

A szerelem célba talál

Az élet minden területén, így a szívügyekben is rendkívül fontos a pontosság. Az a precizitás, amellyel a Galileo büszkélkedhet, biztosítja, hogy Ámor nyila mindig célba találjon – egyúttal pedig Önt is megvédi az esetleges kellemetlen helyzetektől.

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

thelongwait

Hosszú várakozás

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor egy szolgáltatás késik. Akarjuk-e vagy sem, korgó gyomorral is ki kell várnunk, míg megérkezik a feltehetően már kihűlt ételünk. A Galileo pontosságának köszönhetően a futárok mostantól hamarabb megtalálják címét – pizzája így gyorsan, forrón és fogyasztásra készen érkezhet Önhöz.

picnic

Hosszú út a piknikezéshez

Süt a nap, a gyerekek lázban – tökéletes nap egy piknikhez. Leparkol az erdőben, majd útnak indul, hogy megtalálja az ideális helyet egy jó kis piknikezéshez. Még egy tapasztalt kirándulón is kifoghatnak ez erdei utak, és a nyugalmas pihenőnap észrevétlenül maratonná változhat. Vigye magával piknikkosarában a Galileo precizitását, amellyel erdei kirándulása könnyedén parkbéli sétává válik.

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

Lost in Navigation

Izgubljeni u navigaciji

Kada pokušavate dođi do određenog mjesta u nepoznatom gradu, lutajući labirintom malih krivudavih ulica, jednostavno je skrenuti s pravog puta. No, ne brinite se – dodana točnost sustava Galileo odvest će vas tamo gdje želite i nećete se morati obratiti zajednici lokalnih motorista za pomoć!