Geschat aantal tot dusver verkochte smartphones met Galileo-ondersteuning.

Jouw smartphone is niet alleen;
ontdek de andere apparaten met Galileo.

Loading...
Forest

Hulp In Het Bos

Een val midden in het bos hoeft geen groot drama te zijn. Als je Galileo op je smartphone hebt, weten de hulpdiensten precies waar ze je kunnen vinden. Dus als je gaat hardlopen, onthoud - blijf gehydrateerd en neem je met Galileo uitgeruste smartphone mee!

Missed Match

Match gemist

Je dating app heeft een perfecte match voor je gevonden, maar de kaart op je telefoon stuurt je naar de verkeerde ontmoetingsplek. Met de hoge precisie van Galileo hoef je nu nooit meer bang te zijn dat je een match mist. Met een telefoon met Galileo swipe je naar rechts en vind je de ware!

beach

Redding Op Het Strand

Door een sterke stroming kan een snelle duik al snel een levensbedreigende ervaring worden. Maar hulp is onderweg. Als je 112 belt, leidt de toegevoegde nauwkeurigheid van Galileo de hulpdiensten precies naar de juiste plek, en snel! Galileo - Europese satellieten die levens redden.

picnic

Op stap met de picknickmand

De zon schijnt, de kinderen zijn blij; een perfecte dag voor een picknick. Je parkeert je auto in het bos en gaat op pad om de ideale picknickplek te vinden. Maar zelfs ervaren wandelaars verdwalen makkelijk in het bos en voor je het weet is je rustdag in een marathon veranderd. Voorkom een speurtocht en loop recht op je doel af: neem de extra nauwkeurigheid van Galileo mee in je picknickmand.

wheels

Precisie Telt. Ook op twee wielen...in België!

Of je nu de volgende winnaar van de #TDF2019 wil worden, of gewoon je fiets wil afstoffen, met Galileo heb je toegang tot verbeterde nauwkeurige positionering en navigatie om je op het goede spoor te houden. Fiets voorop, zorg ervoor dat je de nauwkeurigheid van Galileo op je telefoon hebt !

Accuracy Always Matters: Get it right!

Precisie telt altijd: doe het goed !

Zaterdagavond, in je favoriete restaurant en klaar om van een unieke belevenis te genieten, wanneer plotseling.

Escapade

Op vrijersvoeten

Huisdieren: heel gezellig, en een verrijking van ons leven. Maar als Fikkie verliefd is, dan moet je alles op alles zetten om hem te slim af te zijn. Maar geen zorgen: met de extra nauwkeurigheid van Galileo houd je elk huisdier in het oog, zelfs als het heel verliefd is.

Matrimonial Miss

Dollemansrit

Je bent er helemaal voor gekleed en klaar om te vertrekken. Nu alleen nog een ritje over het platteland en dan ben je bij het feestje met je vrienden. Maar onbekende landweggetjes lijken al snel op een doolhof waarin je in een cirkeltje ronddraait. Maak rijden weer plezierig: zorg dat je met Galileo op tijd op het feestje bent!

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

Lost in Navigation

De weg kwijt

Als je in een onbekende stad de weg zoekt, kun je in de wirwar van steegjes makkelijk verdwalen. Maar maak je geen zorgen: met de extra nauwkeurigheid van Galileo bereik je jouw bestemming, zonder de lokale motorclub om hulp te hoeven vragen!

travel

Hulp Op Reis

Je geniet van een weekendje weg in een onbekende stad en plotseling gebeurt er een ongeluk. Een medische noodsituatie kan beangstigend zijn voor alle betrokkenen, helemaal als je niet weet waar je je precies bevindt. Galileo's toegevoegde nauwkeurigheid verkort de reactietijd van hulpdiensten in situaties waarin elke minuut telt. Met een met Galileo uitgeruste smartphone heb je altijd extra hulp bij je als je op reis bent.

Lost in Love

Hoofd in de wolken

In de liefde luistert het, net als op andere gebieden, nauw. De hoge precisie van Galileo zorgt ervoor dat Cupido altijd raak schiet – en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

rain

Wachten in de regen

Je boekt een taxi en bevestigt waar je moet worden opgehaald. Maar een paar minuten later rijdt je taxi voorbij – en laat jou in de regen staan! Niet met Galileo. Met de extra nauwkeurigheid en verbeterde precisie van Galileo komt je taxi altijd naar je toe.

thelongwait

Pizza besteld

Niets zo frustrerend als trage bezorging. Je maag rammelt en het enige wat je kunt doen, is wachten tot je – inmiddels koude – bestelling er is. Dankzij de extra nauwkeurigheid van Galileo hebben bezorgers je adres zo gevonden – en heb jij snel een warme pizza op je bord.