Precisie telt

Als dichtbij niet goed genoeg is,
gebruik dan Galileo

Galileo. Satellietnavigatie gemaakt in Europa.

100 000 000Geschat aantal smartphones met Galileo op dit moment

Jouw smartphone is niet alleen;
ontdek de andere apparaten met Galileo.

Loading...
1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

rain

Wachten in de regen

Je boekt een taxi en bevestigt waar je moet worden opgehaald. Maar een paar minuten later rijdt je taxi voorbij – en laat jou in de regen staan! Niet met Galileo. Met de extra nauwkeurigheid en verbeterde precisie van Galileo komt je taxi altijd naar je toe.

thelongwait

Pizza besteld

Niets zo frustrerend als trage bezorging. Je maag rammelt en het enige wat je kunt doen, is wachten tot je – inmiddels koude – bestelling er is. Dankzij de extra nauwkeurigheid van Galileo hebben bezorgers je adres zo gevonden – en heb jij snel een warme pizza op je bord.

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

Escapade

Op vrijersvoeten

Huisdieren: heel gezellig, en een verrijking van ons leven. Maar als Fikkie verliefd is, dan moet je alles op alles zetten om hem te slim af te zijn. Maar geen zorgen: met de extra nauwkeurigheid van Galileo houd je elk huisdier in het oog, zelfs als het heel verliefd is.

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

picnic

Op stap met de picknickmand

De zon schijnt, de kinderen zijn blij; een perfecte dag voor een picknick. Je parkeert je auto in het bos en gaat op pad om de ideale picknickplek te vinden. Maar zelfs ervaren wandelaars verdwalen makkelijk in het bos en voor je het weet is je rustdag in een marathon veranderd. Voorkom een speurtocht en loop recht op je doel af: neem de extra nauwkeurigheid van Galileo mee in je picknickmand.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

Matrimonial Miss

Dollemansrit

Je bent er helemaal voor gekleed en klaar om te vertrekken. Nu alleen nog een ritje over het platteland en dan ben je bij het feestje met je vrienden. Maar onbekende landweggetjes lijken al snel op een doolhof waarin je in een cirkeltje ronddraait. Maak rijden weer plezierig: zorg dat je met Galileo op tijd op het feestje bent!

Missed Match

Match gemist

Je dating app heeft een perfecte match voor je gevonden, maar de kaart op je telefoon stuurt je naar de verkeerde ontmoetingsplek. Met de hoge precisie van Galileo hoef je nu nooit meer bang te zijn dat je een match mist. Met een telefoon met Galileo swipe je naar rechts en vind je de ware!

Lost in Love

Hoofd in de wolken

In de liefde luistert het, net als op andere gebieden, nauw. De hoge precisie van Galileo zorgt ervoor dat Cupido altijd raak schiet – en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lost in Navigation

De weg kwijt

Als je in een onbekende stad de weg zoekt, kun je in de wirwar van steegjes makkelijk verdwalen. Maar maak je geen zorgen: met de extra nauwkeurigheid van Galileo bereik je jouw bestemming, zonder de lokale motorclub om hulp te hoeven vragen!