Precisie telt

Als dichtbij niet goed genoeg is, gebruik dan Galileo

Galileo. Satellietnavigatie gemaakt in Europa.

100 000 000Geschat aantal smartphones met Galileo op dit moment
thelongwait

Pizza besteld

Niets zo frustrerend als trage bezorging. Je maag rammelt en het enige wat je kunt doen, is wachten tot je – inmiddels koude – bestelling er is. Dankzij de extra nauwkeurigheid van Galileo hebben bezorgers je adres zo gevonden – en heb jij snel een warme pizza op je bord.

Lost in Navigation

De weg kwijt

Als je in een onbekende stad de weg zoekt, kun je in de wirwar van steegjes makkelijk verdwalen. Maar maak je geen zorgen: met de extra nauwkeurigheid van Galileo bereik je jouw bestemming, zonder de lokale motorclub om hulp te hoeven vragen!

Lost in Love

Hoofd in de wolken

In de liefde luistert het, net als op andere gebieden, nauw. De hoge precisie van Galileo zorgt ervoor dat Cupido altijd raak schiet – en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Missed Match

Match gemist

Je dating app heeft een perfecte match voor je gevonden, maar de kaart op je telefoon stuurt je naar de verkeerde ontmoetingsplek. Met de hoge precisie van Galileo hoef je nu nooit meer bang te zijn dat je een match mist. Met een telefoon met Galileo swipe je naar rechts en vind je de ware!

rain

Wachten in de regen

Je boekt een taxi en bevestigt waar je moet worden opgehaald. Maar een paar minuten later rijdt je taxi voorbij – en laat jou in de regen staan! Niet met Galileo. Met de extra nauwkeurigheid en verbeterde precisie van Galileo komt je taxi altijd naar je toe.