Numărul estimat de telefoane inteligente compatibile cu sistemul Galileo vândute până în prezent.

Telefonul tău nu este singur.
Descoperă celelalte dispozitive care au Galileo activat.

Loading...
Accuracy Always Matters: Get it right!

Accuracy Always Matters: Get it right!

It’s Saturday night at your favorite restaurant and you’re ready to enjoy the finest experience when all of a sudden...

thelongwait

Lunga așteptare

Nimic nu este mai frustrant decât un serviciu de livrare lent. Cu un stomac care chiorăie, tot ce poți să faci este să aștepți să ajungă mâncarea, deja rece. Datorită preciziei sporite pe care o oferă Galileo, livratorii îți pot găsi rapid adresa – iar pizza ajunge repede, fierbinte și gata de savurat.

Lost in Navigation

Pierdut în navigare

Când încerci să ajungi într-un anumit loc dintr-un oraș străin, mergând printr-un labirint de străduțe șerpuitoare, te poți rătăci ușor. Dar nu te îngrijora – acuratețea sporită pe care o oferă Galileo te va duce unde vrei să ajung, fără nevoia de a apela la comunitatea locală de motocicliști pentru ajutor!

Forest

Ajutor În Pădure

O căzătură în timp ce te bucuri de pădure nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Cu Galileo în telefonul tău, un apel la 112 va permite serviciului de urgență să știe exact unde să te găsească. Așadar, dacă mergi la alergat, adu-ți aminte să te hidratezi și să îți iei telefonul compatibil cu Galileo!

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

Lost in Love

Pierdut în dragoste

În probleme ale inimii, ca și în alte domenii ale vieții, acuratețea este importantă. Galileo oferă o precizie ridicată, pentru ca săgeata lui Cupidon să își atingă ținta de fiecare dată – ferindu-te de surprize neplăcute!

beach

Salvare Pe Plajă

Un curent puternic de apă poate transforma o baie plăcută într-un pericol de înec. Dar ajutorul este pe drum. Când apelezi numărul 112, precizia adăugată a sistemului Galileo ajută serviciul de urgență să ajungă acolo unde trebuie, rapid. Galileo - Sateliți europeni salvând vieți.

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

Missed Match

Întâlnire ratată

Aplicația ta de dating poate că ți-a găsit perechea potrivită, dar harta telefonului tău te duce la locul de întâlnire greșit. Acum, cu precizia ridicată pe care o oferă Galileo, poți spune adio întâlnirilor ratate.

rain

Așteptând în ploaie

Îți rezervi cursa și confirmi punctul de întâlnire. Totuși, după câteva minute, taxiul trece pe lângă tine – lăsându-te în ploaie! Fii fără grijă, Galileo te salvează. Cu acuratețea sporită și precizia îmbunătățită pe care le oferă Galileo, taxiul va ajunge întotdeauna la tine.

Escapade

Evadare pentru dragoste

Animalele de companie – ne țin companie și ne îmbogățesc viața. Dar un cățelul îndrăgostit îți poate da mult de furcă – șiret, încăpățânat și plin de hotărâre. Dar nu te îngrijora – precizia suplimentară a lui Galileo te va ajuta să monitorizezi chiar și cel mai romantic animal de companie.

picnic

Lungul drum către un picnic

Soarele strălucește, copiii sunt încântați – este o zi perfectă pentru picnic. Parchezi în pădure și pornești în drumeție către locul ideal pentru picnic. Dar chiar și drumeții cu experiență se pot rătăci ușor în pădure și, înainte să îți dai seama, ziua ta de relaxare a devenit un maraton. Transformă drumeția ta prin pădure într-o plimbare într-un parc, adăugând precizia suplimentară Galileo în coșul tău pentru picnic.

travel

Asistență De Clătorie

Te bucuri de o vacanță într-un oraș nou, însă apoi apare tragedia. O urgență de sănătate poate fi înspăimântătoare pentru toți cei implicați, mai ales dacă nu știți exact unde vă aflați. Precizia adăugată a sistemului Galileo reduce timpul de răspuns în situații de urgență, atunci când fiecare minut contează. Telefonul compatibil cu Galileo - siguranță suplimentară pentru călătorii, cu tine mereu.

Matrimonial Miss

În întârziere și rătăcit

Ești îmbrăcat și gata de plecare. Tot ceea ce îți rămâne de făcut este să călătorești relaxat prin peisajul de la țară și vei putea sărbători împreună cu prietenii tăi. Dar drumurile de țară necunoscute pot părea în curând un labirint derutant, care te face să mergi în cerc. Lasă stresul la o parte – Galileo te poate ajuta să ajungi la petrecere la timp!