Precizia contează

Când “aproape” nu este de ajuns,
utilizează Galileo

Galileo. Sistem de navigaţie creat în Europa.

100 000 000Numărul estimat de smartphone-uri cu Galileo activat la ora actuală

Telefonul tău nu este singur.
Descoperă celelalte dispozitive care au Galileo activat.

Loading...
Matrimonial Miss

În întârziere și rătăcit

Ești îmbrăcat și gata de plecare. Tot ceea ce îți rămâne de făcut este să călătorești relaxat prin peisajul de la țară și vei putea sărbători împreună cu prietenii tăi. Dar drumurile de țară necunoscute pot părea în curând un labirint derutant, care te face să mergi în cerc. Lasă stresul la o parte – Galileo te poate ajuta să ajungi la petrecere la timp!

thelongwait

Lunga așteptare

Nimic nu este mai frustrant decât un serviciu de livrare lent. Cu un stomac care chiorăie, tot ce poți să faci este să aștepți să ajungă mâncarea, deja rece. Datorită preciziei sporite pe care o oferă Galileo, livratorii îți pot găsi rapid adresa – iar pizza ajunge repede, fierbinte și gata de savurat.

Escapade

Evadare pentru dragoste

Animalele de companie – ne țin companie și ne îmbogățesc viața. Dar un cățelul îndrăgostit îți poate da mult de furcă – șiret, încăpățânat și plin de hotărâre. Dar nu te îngrijora – precizia suplimentară a lui Galileo te va ajuta să monitorizezi chiar și cel mai romantic animal de companie.

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

picnic

Lungul drum către un picnic

Soarele strălucește, copiii sunt încântați – este o zi perfectă pentru picnic. Parchezi în pădure și pornești în drumeție către locul ideal pentru picnic. Dar chiar și drumeții cu experiență se pot rătăci ușor în pădure și, înainte să îți dai seama, ziua ta de relaxare a devenit un maraton. Transformă drumeția ta prin pădure într-o plimbare într-un parc, adăugând precizia suplimentară Galileo în coșul tău pentru picnic.

Lost in Love

Pierdut în dragoste

În probleme ale inimii, ca și în alte domenii ale vieții, acuratețea este importantă. Galileo oferă o precizie ridicată, pentru ca săgeata lui Cupidon să își atingă ținta de fiecare dată – ferindu-te de surprize neplăcute!

1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

Missed Match

Întâlnire ratată

Aplicația ta de dating poate că ți-a găsit perechea potrivită, dar harta telefonului tău te duce la locul de întâlnire greșit. Acum, cu precizia ridicată pe care o oferă Galileo, poți spune adio întâlnirilor ratate.

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

rain

Așteptând în ploaie

Îți rezervi cursa și confirmi punctul de întâlnire. Totuși, după câteva minute, taxiul trece pe lângă tine – lăsându-te în ploaie! Fii fără grijă, Galileo te salvează. Cu acuratețea sporită și precizia îmbunătățită pe care le oferă Galileo, taxiul va ajunge întotdeauna la tine.

Lost in Navigation

Pierdut în navigare

Când încerci să ajungi într-un anumit loc dintr-un oraș străin, mergând printr-un labirint de străduțe șerpuitoare, te poți rătăci ușor. Dar nu te îngrijora – acuratețea sporită pe care o oferă Galileo te va duce unde vrei să ajung, fără nevoia de a apela la comunitatea locală de motocicliști pentru ajutor!

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?