Precizia contează

Când “aproape” nu este de ajuns, utilizează Galileo

Galileo. Sistem de navigaţie creat în Europa.

100 000 000Numărul estimat de smartphone-uri cu Galileo activat la ora actuală
Lost in Navigation

Pierdut în navigare

Când încerci să ajungi într-un anumit loc dintr-un oraș străin, mergând printr-un labirint de străduțe șerpuitoare, te poți rătăci ușor. Dar nu te îngrijora – acuratețea sporită pe care o oferă Galileo te va duce unde vrei să ajung, fără nevoia de a apela la comunitatea locală de motocicliști pentru ajutor!

Lost in Love

Pierdut în dragoste

În probleme ale inimii, ca și în alte domenii ale vieții, acuratețea este importantă. Galileo oferă o precizie ridicată, pentru ca săgeata lui Cupidon să își atingă ținta de fiecare dată – ferindu-te de surprize neplăcute!

Missed Match

Întâlnire ratată

Aplicația ta de dating poate că ți-a găsit perechea potrivită, dar harta telefonului tău te duce la locul de întâlnire greșit. Acum, cu precizia ridicată pe care o oferă Galileo, poți spune adio întâlnirilor ratate.

rain

Așteptând în ploaie

Îți rezervi cursa și confirmi punctul de întâlnire. Totuși, după câteva minute, taxiul trece pe lângă tine – lăsându-te în ploaie! Fii fără grijă, Galileo te salvează. Cu acuratețea sporită și precizia îmbunătățită pe care le oferă Galileo, taxiul va ajunge întotdeauna la tine.

thelongwait

Lunga așteptare

Nimic nu este mai frustrant decât un serviciu de livrare lent. Cu un stomac care chiorăie, tot ce poți să faci este să aștepți să ajungă mâncarea, deja rece. Datorită preciziei sporite pe care o oferă Galileo, livratorii îți pot găsi rapid adresa – iar pizza ajunge repede, fierbinte și gata de savurat.