Natančnost je pomembna

Ko bližina ni dovolj, uporabi Galileo

Galileo. Satelitska navigacija narejena v Evropi.

100 000 000Ocenjeno število pametnih telefonov, združljivih s sistemom Galileo
rain

Čakanje na dežju

Naročili ste prevoz in potrdili kraj vkrcanja. A samo nekaj minut kasneje se vaš taksi odpelje mimo in vas pusti na dežju! Ne skrbite, hrbet vam krije Galileo. Galileo zagotavlja večjo natančnost in boljšo preciznost, zato bo taksi vedno prišel do vas.

Missed Match

Zamujeni zmenek

Aplikacija za zmenke je za vas našla pravo osebo, a zemljevid v telefonu vas je odpeljal na napačen kraj srečanja. Galileo zagotavlja visoko preciznost, zato lahko zdaj rečete adijo zamujenim zmenkom. Če v telefonu omogočite Galileo, lahko oddrsate naravnost do tistega pravega ali tiste prave!

Lost in Navigation

Izgubljeni na terenu

Ko želite v neznanem mestu poiskati nek kraj in tavate po labirintu majhnih, prepletajočih se ulic, se ni težko izgubiti. A ne skrbite: Galileo vas bo s še večjo natančnostjo odpeljal tja, kamor želite iti, ne da bi morali za pomoč prositi lokalno skupnost ljubiteljev motociklizma!

Lost in Love

Izgubljeni v ljubezni

V ljubezni in na drugih življenjskih področjih je natančnost pomembna. Galileo bo z visoko natančnostjo poskrbel, da bo Amorjeva puščica vsakič zadela svoj cilj in vas obvarovala pred neprijetnimi presenečenji.

thelongwait

Dolgo čakanje

Nič ni bolj nadležnega od počasne dostave. S krulečim želodcem lahko samo še čakate na zdaj že mrzlo hrano. Z večjo natančnostjo, ki jo zagotavlja Galileo, bodo dostavljavci takoj našli vaš naslov in vam hitro pripeljali še vročo pico.