Ocenjeno število prodanih pametnih telefonov s funkcijo Galileo do danes.

Vaš pametni telefon ni sam.
Odkrijte ostale naprave, združljive s sistemom Galileo.

Loading...
thelongwait

Dolgo čakanje

Nič ni bolj nadležnega od počasne dostave. S krulečim želodcem lahko samo še čakate na zdaj že mrzlo hrano. Z večjo natančnostjo, ki jo zagotavlja Galileo, bodo dostavljavci takoj našli vaš naslov in vam hitro pripeljali še vročo pico.

Escapade

Ljubezenski pobeg

Domači ljubljenčki: delajo nam družbo in obogatijo naša življenja. Toda kuža, ki se zaljubi, zna biti velik zalogaj: prebrisan, svojeglav in odločen. A ne skrbite: Galileo vam bo z večjo natančnostjo pomagal ohraniti nadzor celo nad največjimi romantiki med ljubljenčki.

travel

Pomoč na potovanju

Uživate vikend v novem mestu, ko se zgodi nesreča. Nujni zdravstveni primeri so lahko strašljivi za vse vpletene, še posebej če ne veste, kje točno ste. Sistem Galileo z večjo natančnostjo skrajša odzivni čas ukrepanja ob nesreči, ko vsaka minuta šteje. Vaš telefon, ki je združljiv s sistemom Galileo: dodatna pomoč pri potovalnem zavarovanju, ki je vedno z vami.

beach

Reševanje na plaži

Močan podvodni tok lahko hitro kopanje obrne v življenjsko nevarno izkušnjo. A pomoč je na poti. Ko pokličete 112, sistem Galileo z večjo natančnostjo pripelje službe za nujno pomoč točno tja, kamor morajo priti in to hitro! Galileo: evropski sateliti rešujejo življenja.

picnic

Dolga pot do piknika

Sonce sije, otroci so navdušeni: to je popoln dan za piknik. Parkirate v gozdu in se odpravite na pohod, da bi našli idealen kraj za piknik. Toda celo izkušeni pohodniki se v gozdu zlahka izgubijo in preden se zaveste, se vaš dan za sprostitev spremeni v maraton. Dodajte v svojo piknik košaro sistem Galileo za večjo natančnost ter spremenite svoj gozdni pohod v sprehod po parku.

Missed Match

Zamujeni zmenek

Aplikacija za zmenke je za vas našla pravo osebo, a zemljevid v telefonu vas je odpeljal na napačen kraj srečanja. Galileo zagotavlja visoko preciznost, zato lahko zdaj rečete adijo zamujenim zmenkom. Če v telefonu omogočite Galileo, lahko oddrsate naravnost do tistega pravega ali tiste prave!

Accuracy Always Matters: Get it right!

Natančnost je pomembna: pridobite pravo

Je sobota zvečer, sedite v svoji naljubši restavraciji in si želite doživeti najprijetnejši dogodek+-, ko naenkrat....#uporabiteGalileo in nikoli ne zgrešite točke.

Autonomous Driving powered by Galileo

Autonomous Driving powered by Galileo

What was some years ago science fiction will soon become reality. Autonomous driving will revolutionize life as we know it by shaping the future of transport. Driver-less cars promise to open up mobility options for people with impairments and ageing populations, reduce car accidents and even free up the space wasted in parking. Galileo's increased accuracy is a key component to this revolution.

wheels

Accuracy Matters on 2 Wheels

Whether you are aspiring to be the next winner of the #TDF2019 or just dusting off you bike, with Galileo you have access to enhanced precise positioning and navigation to keep you on track. Stay ahead of the pack; make sure you have Galileo’s added accuracy in your phone!

Matrimonial Miss

Pozna in izgubljena

Lepo sta oblečena in pripravljena na odhod. Vse, kar ostane, je sproščujoča vožnja skozi podeželje in že lahko praznujeta s prijatelji. Toda neznane podeželske ceste se lahko hitro zazdijo kot zapleten labirint, ki vas vodi v krogih. Znebite se stresa pri vožnji in naj vas Galileo pravočasno pripelje na zabavo!

Lost in Love

Izgubljeni v ljubezni

V ljubezni in na drugih življenjskih področjih je natančnost pomembna. Galileo bo z visoko natančnostjo poskrbel, da bo Amorjeva puščica vsakič zadela svoj cilj in vas obvarovala pred neprijetnimi presenečenji.

Forest

Pomoč v gozdu

Ni treba, da padec med vašim uživanjem v gozdu postane velik problem. S sistemom Galileo v vašem telefonu bo klic na 112 dal prvim odzivnikom vedeti, kje točno vas lahko najdejo. Če greste na jogging, ne pozabite: pijte veliko tekočine in vzemite telefon, ki je združljiv s sistemom Galileo!

rain

Čakanje na dežju

Naročili ste prevoz in potrdili kraj vkrcanja. A samo nekaj minut kasneje se vaš taksi odpelje mimo in vas pusti na dežju! Ne skrbite, hrbet vam krije Galileo. Galileo zagotavlja večjo natančnost in boljšo preciznost, zato bo taksi vedno prišel do vas.

Lost in Navigation

Izgubljeni na terenu

Ko želite v neznanem mestu poiskati nek kraj in tavate po labirintu majhnih, prepletajočih se ulic, se ni težko izgubiti. A ne skrbite: Galileo vas bo s še večjo natančnostjo odpeljal tja, kamor želite iti, ne da bi morali za pomoč prositi lokalno skupnost ljubiteljev motociklizma!