Natančnost je pomembna

Ko bližina ni dovolj, uporabi Galileo

Galileo. Satelitska navigacija narejena v Evropi.

100 000 000Ocenjeno število pametnih telefonov, združljivih s sistemom Galileo

Vaš pametni telefon ni sam.
Odkrijte ostale naprave, združljive s sistemom Galileo.

Loading...
1

Does my phone Use Galileo?

Many models of major smartphone brands now #UseGalileo.

thelongwait

Dolgo čakanje

Nič ni bolj nadležnega od počasne dostave. S krulečim želodcem lahko samo še čakate na zdaj že mrzlo hrano. Z večjo natančnostjo, ki jo zagotavlja Galileo, bodo dostavljavci takoj našli vaš naslov in vam hitro pripeljali še vročo pico.

Matrimonial Miss

Pozna in izgubljena

Lepo sta oblečena in pripravljena na odhod. Vse, kar ostane, je sproščujoča vožnja skozi podeželje in že lahko praznujeta s prijatelji. Toda neznane podeželske ceste se lahko hitro zazdijo kot zapleten labirint, ki vas vodi v krogih. Znebite se stresa pri vožnji in naj vas Galileo pravočasno pripelje na zabavo!

5

Which applications UseGalileo?

Do you know how Galileo benefits your smartphone applications that use location information?

Lost in Love

Izgubljeni v ljubezni

V ljubezni in na drugih življenjskih področjih je natančnost pomembna. Galileo bo z visoko natančnostjo poskrbel, da bo Amorjeva puščica vsakič zadela svoj cilj in vas obvarovala pred neprijetnimi presenečenji.

beach

Beach Rescue

A strong undercurrent can turn a quick dip into a life-threatening experience. But help is on the way. When you call 112, Galileo’s added accuracy gets the emergency services exactly where they need to go, fast! Galileo – European satellites saving lives.

3

How can I see which Galileo satellites I am using?

rain

Čakanje na dežju

Naročili ste prevoz in potrdili kraj vkrcanja. A samo nekaj minut kasneje se vaš taksi odpelje mimo in vas pusti na dežju! Ne skrbite, hrbet vam krije Galileo. Galileo zagotavlja večjo natančnost in boljšo preciznost, zato bo taksi vedno prišel do vas.

picnic

Dolga pot do piknika

Sonce sije, otroci so navdušeni: to je popoln dan za piknik. Parkirate v gozdu in se odpravite na pohod, da bi našli idealen kraj za piknik. Toda celo izkušeni pohodniki se v gozdu zlahka izgubijo in preden se zaveste, se vaš dan za sprostitev spremeni v maraton. Dodajte v svojo piknik košaro sistem Galileo za večjo natančnost ter spremenite svoj gozdni pohod v sprehod po parku.

Forest

Help in the Forest

A fall while enjoying the forest doesn’t have to be a major drama. With Galileo in your phone, a call to 112 will let first responders know exactly where to find you. So, if you are going jogging remember – stay hydrated and bring your Galileo-enabled phone!

2

Do I have to install or update anything to activate Galileo in my phone?

4

Is Galileo Free?

Galileo is a public service funded by the European Union.

Missed Match

Zamujeni zmenek

Aplikacija za zmenke je za vas našla pravo osebo, a zemljevid v telefonu vas je odpeljal na napačen kraj srečanja. Galileo zagotavlja visoko preciznost, zato lahko zdaj rečete adijo zamujenim zmenkom. Če v telefonu omogočite Galileo, lahko oddrsate naravnost do tistega pravega ali tiste prave!

Lost in Navigation

Izgubljeni na terenu

Ko želite v neznanem mestu poiskati nek kraj in tavate po labirintu majhnih, prepletajočih se ulic, se ni težko izgubiti. A ne skrbite: Galileo vas bo s še večjo natančnostjo odpeljal tja, kamor želite iti, ne da bi morali za pomoč prositi lokalno skupnost ljubiteljev motociklizma!

travel

Travel Assistance

You’re enjoying a weekend away in a new city when disaster strikes. A health emergency can be frightening for everyone involved, especially if you do not know exactly where you are. Galileo’s added accuracy reduces emergency response times, when every minute counts. Your Galileo-enabled phone - extra travel assistance, with you all the time.

Escapade

Ljubezenski pobeg

Domači ljubljenčki: delajo nam družbo in obogatijo naša življenja. Toda kuža, ki se zaljubi, zna biti velik zalogaj: prebrisan, svojeglav in odločen. A ne skrbite: Galileo vam bo z večjo natančnostjo pomagal ohraniti nadzor celo nad največjimi romantiki med ljubljenčki.