Precision har betydelse

När nära inte är nära nog, använd Galileo

Galileo. Satellite navigation made in Europe.

100 000 000Uppskattat antal smarta mobiler med Galileo idag
thelongwait

Lång väntan

Det finns inget mer frustrerande än långsamma leveranser. Magen kurrar medan du väntar på att få maten, och vid det här laget är den säkert dessutom kall. Tack vare Galileo och dess extra precision kan leveransbuden kvickt hitta din adress, och se till att du snabbt får din pizza medan den fortfarande är varm.

Lost in Navigation

Hittar inte vägen

När du försöker hitta någonstans i en obekant stad, och vandrar runt i en labyrint av små vindlande gator, kan det vara lätt att komma vilse. Men ingen fara – med Galileo och dess extra precision kommer du dit du vill, utan att behöva be det lokala MC-gänget om hjälp!

Lost in Love

Hittar inte kärleken

Precision är viktigt, inte bara i livets vanliga områden utan när det kommer till kärlek. Galileo har en hög exakthet som ser till att Amors pilar träffar rätt varje gång – och skyddar dig från obehagliga överraskningar.

Missed Match

Missat tillfälle

Din dejtingapp har kanske hittat rätt person åt dig, men kartan i din mobil leder dig till fel mötesplats. Med Galileo och dess extra precision kan du nu vara säker på att alltid hitta rätt. Har du en telefon med Galileo kan du svepa dig fram och hitta Den Rätta!

rain

Att vänta i regnet

Du beställer din taxiresa och bekräftar hämtningsplatsen. Men några minuter senare ser du taxin susa förbi där du står i regnet! Ingen fara, Galileo har koll på dig. Galileo med sin extra precision och förbättrade noggrannhet ser till att din taxi alltid dyker upp där du är.